Kakelugn i Täby

Kakelugnar i Täby, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Täby som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Täby. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Täby rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Täby för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Täby

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Täby syns nedan. Om du bor i Täby kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Spisdoktorn Brasvärme Sthlm
Ritarslingan 11
187 66 Täby

Kostnad och pris på kakelugn i Täby

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Täby kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Täby du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Täby

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Täby, och du kan läsa mer om platsen Täby nedan:

Beskrivning: Täby är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Täby kommun i Stockholms län men även innefattande Enebyberg i Danderyds kommun liksom en mycket liten del av Sollentuna kommun. Täby kyrkby i den norra delen av Täby kommun ingår däremot inte. Täbydelen av tätorten utgör centralort i Täby kommun.

Area: 2 580,70 hektar
Befolkning: 61 2722, år 2010

Om du vill lära dig mer om Täby utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Täby) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Täby fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Täby rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.