Kakelugn i Stockholm

Kakelugnar i Stockholm, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Stockholm som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 8 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Stockholm. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Stockholm rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Stockholm för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Stockholm

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Stockholm syns nedan. Om du bor i Stockholm kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Fridlunds Kakelugnsmakeri
Björns Trädgårdsgränd 3
116 21 STOCKHOLM


S Stuck o. Kakelugnar AB
Rapsg. 3
118 61 STOCKHOLM


Skorstensmakarna
Sveav. 125
113 49 Stockholm


Skorstensbolaget AB
Fridhemsg. 27
112 40 Stockholm


Peter Sotare AB
Blekingeg. 67
116 62 Stockholm


Cordon-Bleu AB
Vasag. 48
111 20 STOCKHOLM


DIS Inredning
Lästmakarg. 5
111 44 STOCKHOLM


Tätarna
Årsta Skolgränd 18
117 43 Stockholm

Kostnad och pris på kakelugn i Stockholm

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Stockholm kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Stockholm du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Stockholm

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Stockholm, och du kan läsa mer om platsen Stockholm nedan:

Beskrivning: Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Area: 381,63 km2
Befolkning: 1 372 565, år 2010

Om du vill lära dig mer om Stockholm utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Stockholm) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Stockholm fanns det totalt 8 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Stockholm rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.