Kakelugn i Spånga

Kakelugnar i Spånga, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Spånga som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Spånga. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Spånga rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Spånga för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Spånga

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Spånga syns nedan. Om du bor i Spånga kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Pure Fire HB
Älvkvarnsv. 163
163 52 Spånga

Kostnad och pris på kakelugn i Spånga

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Spånga kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Spånga du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Spånga

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Spånga, och du kan läsa mer om platsen Spånga nedan:

Beskrivning: Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Area:
Befolkning: 39 082, år 2014

Om du vill lära dig mer om Spånga utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Spånga) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Spånga fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Spånga rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.