Kakelugn i Solna

Kakelugnar i Solna, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Solna som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Solna. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Solna rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Solna för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Solna

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Solna syns nedan. Om du bor i Solna kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Inspirefire
Regementsg. 56
170 66 SOLNA

Kostnad och pris på kakelugn i Solna

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Solna kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Solna du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Solna

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Solna, och du kan läsa mer om platsen Solna nedan:

Beskrivning: Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Area: 20,01 km2
Befolkning: 76 158, år 2015

Om du vill lära dig mer om Solna utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Solna) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Solna fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Solna rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.