Kakelugn i Sollentuna

Kakelugnar i Sollentuna, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Sollentuna som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Sollentuna. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Sollentuna rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Sollentuna för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Sollentuna

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Sollentuna syns nedan. Om du bor i Sollentuna kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Mariebergs Brasvärme
Kanalv. 67
191 34 SOLLENTUNA

Kostnad och pris på kakelugn i Sollentuna

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Sollentuna kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Sollentuna du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Sollentuna

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Sollentuna, och du kan läsa mer om platsen Sollentuna nedan:

Beskrivning: Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Area: 55,83 km2
Befolkning: 70 251, år 2015

Om du vill lära dig mer om Sollentuna utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Sollentuna) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Sollentuna fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Sollentuna rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.