Kakelugn i Södertälje

Kakelugnar i Södertälje, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Södertälje som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Södertälje. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Södertälje rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Södertälje för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Södertälje

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Södertälje syns nedan. Om du bor i Södertälje kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Värmestugan
Svalängsv. 2 A
151 38 SÖDERTÄLJE

Kostnad och pris på kakelugn i Södertälje

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Södertälje kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Södertälje du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Södertälje

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Södertälje, och du kan läsa mer om platsen Södertälje nedan:

Beskrivning: Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Area: 2 584,45 hektar
Befolkning: 64 619, år 2010

Om du vill lära dig mer om Södertälje utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Södertälje) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Södertälje fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Södertälje rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.