Kakelugn i Segeltorp

Kakelugnar i Segeltorp, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Segeltorp som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Segeltorp. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Segeltorp rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Segeltorp för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Segeltorp

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Segeltorp syns nedan. Om du bor i Segeltorp kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Ct:s Kakelugn & Puts
Rödhakev. 25
141 72 Segeltorp

Kostnad och pris på kakelugn i Segeltorp

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Segeltorp kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Segeltorp du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Segeltorp

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Segeltorp, och du kan läsa mer om platsen Segeltorp nedan:

Beskrivning: Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Area: 11,2 km2
Befolkning: 11 870, år 2011

Om du vill lära dig mer om Segeltorp utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Segeltorp) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Segeltorp fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Segeltorp rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.