Kakelugn i Saltsjö-Boo

Kakelugnar i Saltsjö-Boo, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Saltsjö-Boo som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Saltsjö-Boo. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Saltsjö-Boo rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Saltsjö-Boo för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Saltsjö-Boo

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Saltsjö-Boo syns nedan. Om du bor i Saltsjö-Boo kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Wiklunds Kakelugnsmakeri AB
Almdalsv. 9
132 37 SALTSJÖ-BOO


Nacka Byggnadsvård AB
Eknäsv. 2
132 44 SALTSJÖ-BOO


Petterssons Kakelugnsmakeri
Badsjöstigen 19
132 45 Saltsjö

Kostnad och pris på kakelugn i Saltsjö-Boo

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Saltsjö-Boo kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Saltsjö-Boo du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Saltsjö-Boo

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Saltsjö-Boo, och du kan läsa mer om platsen Saltsjö-Boo nedan:

Beskrivning: Boo är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Boo belägen på västra delen av ön Värmdö öster om Skurusundet. De äldsta kända namnen på Boo-trakten är Hargsö, Övre Orminge och Yttre Orminge, som under vikingatiden var tre separata öar.

Area: 1 625,93 hektar
Befolkning: 24 052, år 2010

Om du vill lära dig mer om Saltsjö-Boo utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Saltsjö-Boo) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Saltsjö-Boo fanns det totalt 3 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Saltsjö-Boo rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.