Kakelugn i Österhaninge

Kakelugnar i Österhaninge, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Österhaninge som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Österhaninge. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Österhaninge rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Österhaninge för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Österhaninge

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Österhaninge syns nedan. Om du bor i Österhaninge kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Gibson Mur & Stuck
Stenhamravägen 8
137 95 österhaninge

Kostnad och pris på kakelugn i Österhaninge

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Österhaninge kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Österhaninge du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Österhaninge

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Österhaninge, och du kan läsa mer om platsen Österhaninge nedan:

Beskrivning: Österhaninge kyrkby ligger kring Österhaninge kyrka i Österhaninge socken på Södertörn. Bebyggelsen som bildar en småort, av SCB benämnd Österhaninge, är belägen inom Haninge kommun, i södra Storstockholm.

Area: 39 hektar
Befolkning: 131, år 2010

Om du vill lära dig mer om Österhaninge utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Österhaninge) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Österhaninge fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Österhaninge rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.