Kakelugn i Ösmo

Kakelugnar i Ösmo, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Ösmo som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Ösmo. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Ösmo rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Ösmo för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Ösmo

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Ösmo syns nedan. Om du bor i Ösmo kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Berggrens Kakel & Murningsarbeten
Lokes v. 16
148 33 ÖSMO

Kostnad och pris på kakelugn i Ösmo

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Ösmo kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Ösmo du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Ösmo

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Ösmo, och du kan läsa mer om platsen Ösmo nedan:

Beskrivning: Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Area: 219,37 hektar
Befolkning: 3911, år 2010

Om du vill lära dig mer om Ösmo utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Ösmo) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Ösmo fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Ösmo rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.