Kakelugn i Norrtälje

Kakelugnar i Norrtälje, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Norrtälje som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Norrtälje. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Norrtälje rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Norrtälje för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Norrtälje

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Norrtälje syns nedan. Om du bor i Norrtälje kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Söderlinds, eldabutiken
Storstensvägen 6
761 53 NORRTÄLJE


Norrtälje Mur & Puts AB
Gamla Hårnackavägen 64
761 73 NORRTÄLJE


Nordiska Eldstäder
Lågarövägen 55
761 94 Norrtälje

Kostnad och pris på kakelugn i Norrtälje

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Norrtälje kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Norrtälje du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Norrtälje

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Norrtälje, och du kan läsa mer om platsen Norrtälje nedan:

Beskrivning: Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Area: 754 hektar
Befolkning: 17 675, år 2011

Om du vill lära dig mer om Norrtälje utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Norrtälje) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Norrtälje fanns det totalt 3 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Norrtälje rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.