Kakelugn i Johanneshov

Kakelugnar i Johanneshov, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Johanneshov som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Johanneshov. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Johanneshov rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Johanneshov för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Johanneshov

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Johanneshov syns nedan. Om du bor i Johanneshov kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Eldabutiken Inter-Idé Consult AB
Slakthusg. 20
121 62 JOHANNESHOV

Kostnad och pris på kakelugn i Johanneshov

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Johanneshov kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Johanneshov du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Johanneshov

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Johanneshov, och du kan läsa mer om platsen Johanneshov nedan:

Beskrivning: Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Area: 127 hektar
Befolkning: 5881, år 2008

Om du vill lära dig mer om Johanneshov utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Johanneshov) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Johanneshov fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Johanneshov rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.