Kakelugn i Järna

Kakelugnar i Järna, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Järna som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Järna. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Järna rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Järna för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Järna

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Järna syns nedan. Om du bor i Järna kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Kaminbutiken i Järna AB
Ullängsv. 8
153 30 Järna

Kostnad och pris på kakelugn i Järna

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Järna kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Järna du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Järna

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Järna, och du kan läsa mer om platsen Järna nedan:

Beskrivning: Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Area: 393,19 hektar
Befolkning: 6 377, år 2010

Om du vill lära dig mer om Järna utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Järna) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Järna fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Järna rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.