Kakelugn i Huddinge

Kakelugnar i Huddinge, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Huddinge som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Huddinge. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Huddinge rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Huddinge för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Huddinge

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Huddinge syns nedan. Om du bor i Huddinge kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Löwgrens Vedspisar & Braskaminer
Stambanev. 83
141 43 HUDDINGE


Birka Kakelugnsmakeri & Byggnads AB
Sjödalsv. 44
141 46 Huddinge

Kostnad och pris på kakelugn i Huddinge

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Huddinge kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Huddinge du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Huddinge

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Huddinge, och du kan läsa mer om platsen Huddinge nedan:

Beskrivning: Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Area: 142 km2
Befolkning: 20 124, år 1949

Om du vill lära dig mer om Huddinge utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Huddinge) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Huddinge fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Huddinge rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.