Kakelugn i Handen

Kakelugnar i Handen, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Handen som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Handen. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Handen rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Handen för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Handen

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Handen syns nedan. Om du bor i Handen kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Eldabutiken Haninge,S V S Braskaminer
Vendelsöv. 51
136 44 Handen

Kostnad och pris på kakelugn i Handen

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Handen kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Handen du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Handen

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Handen, och du kan läsa mer om platsen Handen nedan:

Beskrivning: Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Area:
Befolkning: 11 524, år 2003

Om du vill lära dig mer om Handen utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Handen) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Handen fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Handen rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.