Kakelugn i Hägersten

Kakelugnar i Hägersten, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Hägersten som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Hägersten. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Hägersten rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Hägersten för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Hägersten

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Hägersten syns nedan. Om du bor i Hägersten kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

SkorstensFolket AB
Elektrav. 64
126 30 HÄGERSTEN


SkorstensFolket I Mälardalen AB
Sparbanksv. 75
129 30 Hägersten

Kostnad och pris på kakelugn i Hägersten

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Hägersten kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Hägersten du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Hägersten

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Hägersten, och du kan läsa mer om platsen Hägersten nedan:

Beskrivning: Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Area: 193 hektar
Befolkning: 7636, år 2013

Om du vill lära dig mer om Hägersten utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Hägersten) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Hägersten fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Hägersten rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.