Kakelugn i Enskededalen

Kakelugnar i Enskededalen, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Enskededalen som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Enskededalen. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Enskededalen rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Enskededalen för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Enskededalen

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Enskededalen syns nedan. Om du bor i Enskededalen kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Kakelugnar & öppna spisar
Kyrkogårdsv. 113
121 34 Enskededalen

Kostnad och pris på kakelugn i Enskededalen

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Enskededalen kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Enskededalen du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Enskededalen

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Enskededalen, och du kan läsa mer om platsen Enskededalen nedan:

Beskrivning: Enskededalen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Enskededalen består huvudsakligen av småhus som byggdes som en trädgårdsstad på 1920-talet. Området ingick till en början i stadsdelen Gamla Enskede, där Stockholms första trädgårdsstad ("Enskede trädgårdsstad") började anläggas 1909.

Area: 66 hektar
Befolkning: 2253, år 2007

Om du vill lära dig mer om Enskededalen utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Enskededalen) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Enskededalen fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Enskededalen rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.