Kakelugn i Bromma

Kakelugnar i Bromma, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Bromma som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 4 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Bromma. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Bromma rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Bromma för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Bromma

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Bromma syns nedan. Om du bor i Bromma kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Bastuspecialisten AB
Karlsbodav. 19 A
168 67 Bromma


Bromma Kakelugnsmakeri
Fredrikslundsv. 17
168 34 Bromma


Eldoform
Ranhammarsv. 20
168 67 Bromma


SPISGUBBEN, Ulf Eriksson
Kvarnbacksv. 134
168 74 Bromma

Kostnad och pris på kakelugn i Bromma

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Bromma kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Bromma du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Bromma

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Bromma, och du kan läsa mer om platsen Bromma nedan:

Beskrivning: Bromma är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Av områdets 35 600 bostäder är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus.

Area:
Befolkning: 71 100, år 2013

Om du vill lära dig mer om Bromma utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Bromma) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Bromma fanns det totalt 4 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Bromma rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.