Kakelugn i Bro

Kakelugnar i Bro, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Bro som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Bro. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Bro rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Bro för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Bro

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Bro syns nedan. Om du bor i Bro kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Larsas Mur & Kaminservice
Smörblomsv. 9
197 34 BRO

Kostnad och pris på kakelugn i Bro

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Bro kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Bro du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Bro

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Bro, och du kan läsa mer om platsen Bro nedan:

Beskrivning: Bro är en tätort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, belägen intill E18 mellan Enköping och Stockholm. Bro järnvägsstation uppfördes 1876 i byn Härnevi.

Area: 300,74 hektar
Befolkning: 7 050, år 2010

Om du vill lära dig mer om Bro utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Bro) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Bro fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Bro rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.