Kakelugn i Älvsjö

Kakelugnar i Älvsjö, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Älvsjö som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Älvsjö. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Älvsjö rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Älvsjö för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Älvsjö

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Älvsjö syns nedan. Om du bor i Älvsjö kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Linds Kakelugnsmakeri AB
Näshultav. 5
125 41 älvsjö


Lyxigt & Mysigt
Brushaneslingan 8
125 56 älvsjö

Kostnad och pris på kakelugn i Älvsjö

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Älvsjö kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Älvsjö du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Älvsjö

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Älvsjö, och du kan läsa mer om platsen Älvsjö nedan:

Beskrivning: Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Area: 203 hektar
Befolkning: 1061, år 2013

Om du vill lära dig mer om Älvsjö utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Älvsjö) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Älvsjö fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Älvsjö rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.