Kakelugn i Åkersberga

Kakelugnar i Åkersberga, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Åkersberga som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Åkersberga. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Åkersberga rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Åkersberga för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Åkersberga

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Åkersberga syns nedan. Om du bor i Åkersberga kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Waxholms Kakelugnsmakeri
Frejv. 15
184 92 åkersberga


Åkersberga Vedspisar
Sågv. 19
184 40 ÅKERSBERGA


Österåkers Mur o. Puts AB
Storhagenv. 18
184 33 ÅKERSBERGA

Kostnad och pris på kakelugn i Åkersberga

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Åkersberga kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Åkersberga du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Åkersberga

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Åkersberga, och du kan läsa mer om platsen Åkersberga nedan:

Beskrivning: Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Area: 1 626,69 hektar
Befolkning: 28033, år 2010

Om du vill lära dig mer om Åkersberga utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Åkersberga) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Åkersberga fanns det totalt 3 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Åkersberga rekommenderar vi att du söker på annat håll i Stockholm län.