Kakelugn i Trosa

Kakelugnar i Trosa, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Trosa som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Trosa. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Trosa rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Trosa för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Trosa

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Trosa syns nedan. Om du bor i Trosa kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Brasbutiken Trosa
Industrig. 6
619 33 TROSA

Kostnad och pris på kakelugn i Trosa

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Trosa kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Trosa du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Trosa

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Trosa, och du kan läsa mer om platsen Trosa nedan:

Beskrivning: Trosa är en tätort i Södermanland och centralort i Trosa kommun, Södermanlands län. Orten är belägen mellan Södertälje och Nyköping där Trosaån mynnar ut i Östersjön. Området kring Trosa är rikt på fornlämningar i form av runstenar.

Area: 360,03 hektar
Befolkning: 5027, år 2010

Om du vill lära dig mer om Trosa utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Trosa) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Trosa fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Trosa rekommenderar vi att du söker på annat håll i Södermanland län.