Kakelugn i Torshälla

Kakelugnar i Torshälla, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Torshälla som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Torshälla. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Torshälla rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Torshälla för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Torshälla

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Torshälla syns nedan. Om du bor i Torshälla kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Eldabutiken Kamincenter i Eskilstuna AB
Eskilstunav. 30
644 30 TORSHÄLLA

Kostnad och pris på kakelugn i Torshälla

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Torshälla kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Torshälla du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Torshälla

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Torshälla, och du kan läsa mer om platsen Torshälla nedan:

Beskrivning: Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Area: 563,77 hektar
Befolkning: 7612, år 2010

Om du vill lära dig mer om Torshälla utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Torshälla) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Torshälla fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Torshälla rekommenderar vi att du söker på annat håll i Södermanland län.