Kakelugn i Nyköping

Kakelugnar i Nyköping, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Nyköping som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Nyköping. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Nyköping rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Nyköping för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Nyköping

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Nyköping syns nedan. Om du bor i Nyköping kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Murare Robert Andersson
Kuskv. 5
611 44 NYKÖPING


Carl Zettersten Murare AB
Tuna By
611 95 NYKÖPING


A-M Kamin&Spisbutik AB
Blommenhovsv. 22
611 39 NYKÖPING


Andersson Robert
Hintzenkrog
611 39 NYKÖPING


Kamin Och Energi I Nyköping AB
Norrköpingsv. 13
611 38 Nyköping

Kostnad och pris på kakelugn i Nyköping

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Nyköping kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Nyköping du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Nyköping

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Nyköping, och du kan läsa mer om platsen Nyköping nedan:

Beskrivning: Nyköping är en tätort i Södermanland samt centralort i Nyköpings kommun, residensstad i Södermanlands län och näst största stad i länet, efter Eskilstuna. Svenska kyrkan har två kyrkor i stadens centrum, Sankt Nicolai kyrka och Alla Helgona kyrka. Båda har funnits sedan 1200-talet.

Area: 1 343,30 hektar
Befolkning: 29891, år 2010

Om du vill lära dig mer om Nyköping utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Nyköping) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Nyköping fanns det totalt 5 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Nyköping rekommenderar vi att du söker på annat håll i Södermanland län.