Kakelugn i Katrineholm

Kakelugnar i Katrineholm, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Katrineholm som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Katrineholm. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Katrineholm rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Katrineholm för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Katrineholm

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Katrineholm syns nedan. Om du bor i Katrineholm kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Kakelpalatzet & Eldabutiken
Videv. 2
641 49 Katrineholm

Kostnad och pris på kakelugn i Katrineholm

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Katrineholm kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Katrineholm du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Katrineholm

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Katrineholm, och du kan läsa mer om platsen Katrineholm nedan:

Beskrivning: Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Area: 1 146,25 hektar
Befolkning: 21993, år 2010

Om du vill lära dig mer om Katrineholm utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Katrineholm) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Katrineholm fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Katrineholm rekommenderar vi att du söker på annat håll i Södermanland län.