Kakelugn i Flen

Kakelugnar i Flen, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Flen som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Flen. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Flen rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Flen för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Flen

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Flen syns nedan. Om du bor i Flen kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Tomas Mur & Kakel, AB
Kvarnsjöv. 6
642 91 FLEN


KS Mur och Kakelugnsservice
070 - 716 94 87

Kostnad och pris på kakelugn i Flen

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Flen kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Flen du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Flen

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Flen, och du kan läsa mer om platsen Flen nedan:

Beskrivning: Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Area: 444,91 hektar
Befolkning: 6229, år 2010

Om du vill lära dig mer om Flen utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Flen) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Flen fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Flen rekommenderar vi att du söker på annat håll i Södermanland län.