Kakelugn i Eskilstuna

Kakelugnar i Eskilstuna, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Eskilstuna som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Eskilstuna. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Eskilstuna rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Eskilstuna för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Eskilstuna

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Eskilstuna syns nedan. Om du bor i Eskilstuna kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Kakelugnsmakare Åhlström & Son
Hällby Rosenlund
632 39 Eskilstuna


City Hotell
Järnvägsplan 1
632 20 Eskilstuna

Kostnad och pris på kakelugn i Eskilstuna

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Eskilstuna kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Eskilstuna du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Eskilstuna

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Eskilstuna, och du kan läsa mer om platsen Eskilstuna nedan:

Beskrivning: Eskilstuna är en tätort i Södermanland, centralort i Eskilstuna kommun och den största tätorten i Södermanlands län. I tätorten bodde den 31 december 2010 64 679 personer, vilket utgjorde 67,2 % av Eskilstuna kommuns då 96 311 invånare. Genom orten rinner Eskilstunaån. Orten fick sitt namn efter biskop Eskil av Tuna stift med biskopssäte i Tuna.

Area: 3 104,97 hektar
Befolkning: 64679, år 2010

Om du vill lära dig mer om Eskilstuna utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Eskilstuna) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Eskilstuna fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Eskilstuna rekommenderar vi att du söker på annat håll i Södermanland län.