Kakelugn i Vellinge

Kakelugnar i Vellinge, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Vellinge som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 4 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Vellinge. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Vellinge rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Vellinge för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Vellinge

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Vellinge syns nedan. Om du bor i Vellinge kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Eldabutiken i Vellinge
Falsterbov. 179
235 91 Vellinge


Kronvalls Skorstenar AB
040 - 42 43 02Fastighetsunderhåll AB
Perstorpsg. 25
235 32 VELLINGE


Burner Sverige AB
Kompanig. 29
235 32 VELLINGE

Kostnad och pris på kakelugn i Vellinge

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Vellinge kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Vellinge du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Vellinge

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Vellinge, och du kan läsa mer om platsen Vellinge nedan:

Beskrivning: Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Area: 316,69 hektar
Befolkning: 6304, år 2010

Om du vill lära dig mer om Vellinge utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Vellinge) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Vellinge fanns det totalt 4 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Vellinge rekommenderar vi att du söker på annat håll i Skåne län.