Kakelugn i Tollarp

Kakelugnar i Tollarp, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Tollarp som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Tollarp. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Tollarp rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Tollarp för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Tollarp

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Tollarp syns nedan. Om du bor i Tollarp kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Morfars Kammare
Vrams Byg. 15
298 32 Tollarp


Västra Vrams Kaminaffär
Vrams Byg. 15
298 32 Tollarp

Kostnad och pris på kakelugn i Tollarp

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Tollarp kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Tollarp du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Tollarp

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Tollarp, och du kan läsa mer om platsen Tollarp nedan:

Beskrivning: Tollarp är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län. I södra delen av tätorten ligger kyrkbyn Västra Vram med Västra Vrams kyrka. Strax sydost om tätorten ligger kyrkbyn Östra Vram med Östra Vrams kyrka. Tollarps stationssamhälle, beläget i Västra och Östra Vrams socken utvecklades efter tillkomsten 1881 av Gärds Härads Järnväg (GJ).

Area: 373,30 hektar
Befolkning: 3284, år 2010

Om du vill lära dig mer om Tollarp utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Tollarp) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Tollarp fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Tollarp rekommenderar vi att du söker på annat håll i Skåne län.