Kakelugn i Staffanstorp

Kakelugnar i Staffanstorp, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Staffanstorp som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Staffanstorp. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Staffanstorp rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Staffanstorp för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Staffanstorp

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Staffanstorp syns nedan. Om du bor i Staffanstorp kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Kakelugnsmakaren
Vesumsv. 319
245 92 STAFFANSTORP

Kostnad och pris på kakelugn i Staffanstorp

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Staffanstorp kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Staffanstorp du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Staffanstorp

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Staffanstorp, och du kan läsa mer om platsen Staffanstorp nedan:

Beskrivning: Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Area: 662,64 hektar
Befolkning: 14808, år 2010

Om du vill lära dig mer om Staffanstorp utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Staffanstorp) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Staffanstorp fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Staffanstorp rekommenderar vi att du söker på annat håll i Skåne län.