Kakelugn i Skurup

Kakelugnar i Skurup, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Skurup som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Skurup. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Skurup rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Skurup för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Skurup

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Skurup syns nedan. Om du bor i Skurup kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Skurups Brasvärmebutik
N. Industrig. 9
274 30 Skurup

Kostnad och pris på kakelugn i Skurup

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Skurup kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Skurup du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Skurup

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Skurup, och du kan läsa mer om platsen Skurup nedan:

Beskrivning: Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Area: 476,73 hektar
Befolkning: 7565, år 2010

Om du vill lära dig mer om Skurup utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Skurup) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Skurup fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Skurup rekommenderar vi att du söker på annat håll i Skåne län.