Kakelugn i Ödåkra

Kakelugnar i Ödåkra, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Ödåkra som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Ödåkra. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Ödåkra rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Ödåkra för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Ödåkra

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Ödåkra syns nedan. Om du bor i Ödåkra kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Narvells Ing.byrå o. Försäljnings AB
Bäckarps Gårdsv. 39
254 75 ödåkra


Narvells Ingenjörsbyrå Och Försäljnings AB
Bäckarps Gårdsv. 39
254 75 ödåkra

Kostnad och pris på kakelugn i Ödåkra

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Ödåkra kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Ödåkra du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Ödåkra

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Ödåkra, och du kan läsa mer om platsen Ödåkra nedan:

Beskrivning: Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Area: 304,60 hektar
Befolkning: 4920, år 2010

Om du vill lära dig mer om Ödåkra utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Ödåkra) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Ödåkra fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Ödåkra rekommenderar vi att du söker på annat håll i Skåne län.