Kakelugn i Malmö

Kakelugnar i Malmö, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Malmö som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 6 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Malmö. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Malmö rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Malmö för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Malmö

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Malmö syns nedan. Om du bor i Malmö kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Kakelugnsmakare Leif Andersson
Ystadsg. 38
214 44 MALMÖ


Eldabutiken Malmö
Arlövsv. 16
211 24 Malmö


Kassahuset AB
Bronsyxeg. 9 B
213 75 Malmö


SKORSTENSTEAMET i Skåne AB
Ågatan 4
212 25 Malmö


Scandy Garden AB
Kantyxeg. 25 E
213 76 MALMÖ


Spisforum i Skåne AB
Köpenhamnsv. 5
217 43 MALMÖ

Kostnad och pris på kakelugn i Malmö

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Malmö kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Malmö du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Malmö

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Malmö, och du kan läsa mer om platsen Malmö nedan:

Beskrivning: Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Area: 7 681,36 ha
Befolkning: 280415, år 2010

Om du vill lära dig mer om Malmö utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Malmö) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Malmö fanns det totalt 6 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Malmö rekommenderar vi att du söker på annat håll i Skåne län.