Kakelugn i Lund

Kakelugnar i Lund, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Lund som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Lund. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Lund rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Lund för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Lund

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Lund syns nedan. Om du bor i Lund kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Millions Of Stoves Sweden AB
Andreas Rydelius v. 5
224 66 LUND

Kostnad och pris på kakelugn i Lund

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Lund kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Lund du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Lund

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Lund, och du kan läsa mer om platsen Lund nedan:

Beskrivning: Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Area: 2 575,03 hektar
Befolkning: 82800, år 2010

Om du vill lära dig mer om Lund utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Lund) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Lund fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Lund rekommenderar vi att du söker på annat håll i Skåne län.