Kakelugn i Landskrona

Kakelugnar i Landskrona, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Landskrona som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Landskrona. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Landskrona rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Landskrona för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Landskrona

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Landskrona syns nedan. Om du bor i Landskrona kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Bengtssons Marksten
Lodjursg. 4
261 44 Landskrona

Kostnad och pris på kakelugn i Landskrona

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Landskrona kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Landskrona du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Landskrona

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Landskrona, och du kan läsa mer om platsen Landskrona nedan:

Beskrivning: Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Area: 12,09 km2
Befolkning: 30499, år 2010

Om du vill lära dig mer om Landskrona utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Landskrona) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Landskrona fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Landskrona rekommenderar vi att du söker på annat håll i Skåne län.