Kakelugn i Kristianstad

Kakelugnar i Kristianstad, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Kristianstad som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Kristianstad. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Kristianstad rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Kristianstad för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Kristianstad

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Kristianstad syns nedan. Om du bor i Kristianstad kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Vilans Brasvärme
Olof Mohlins v. 9
291 62 KRISTIANSTAD

Kostnad och pris på kakelugn i Kristianstad

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Kristianstad kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Kristianstad du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Kristianstad

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Kristianstad, och du kan läsa mer om platsen Kristianstad nedan:

Beskrivning: Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Area: 1 768,62 hektar
Befolkning: 35711, år 2010

Om du vill lära dig mer om Kristianstad utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Kristianstad) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Kristianstad fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Kristianstad rekommenderar vi att du söker på annat håll i Skåne län.