Kakelugn i Hörby

Kakelugnar i Hörby, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Hörby som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Hörby. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Hörby rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Hörby för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Hörby

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Hörby syns nedan. Om du bor i Hörby kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Helges Kakelugnsservice
Skäpperöd 8201
242 96 HÖRBY

Kostnad och pris på kakelugn i Hörby

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Hörby kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Hörby du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Hörby

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Hörby, och du kan läsa mer om platsen Hörby nedan:

Beskrivning: Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Area: 422,70 hektar
Befolkning: 7085, år 2010

Om du vill lära dig mer om Hörby utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Hörby) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Hörby fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Hörby rekommenderar vi att du söker på annat håll i Skåne län.