Kakelugn i Helsingborg

Kakelugnar i Helsingborg, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Helsingborg som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 4 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Helsingborg. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Helsingborg rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Helsingborg för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Helsingborg

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Helsingborg syns nedan. Om du bor i Helsingborg kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Fastighetsunderhåll & Skorstenar i Skåne AB
Görarpsv. 7
255 92 HELSINGBORG


Spismiljöbutiken
Ekslingan 1
254 67 Helsingborg


Skorstensmakarna
Farmgränden
252 22 HELSINGBORG


Dennis Kakel
Landskronav. 24
252 32 Helsingborg

Kostnad och pris på kakelugn i Helsingborg

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Helsingborg kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Helsingborg du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Helsingborg

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Helsingborg, och du kan läsa mer om platsen Helsingborg nedan:

Beskrivning: Helsingborg är centralort i Helsingborgs kommun och ligger i Skåne län. Helsingborg tätort hade 2010 97122 invånare[4] och utgör befolkningsmässigt Sveriges åttonde största tätort, Skånes andra största stad (efter Malmö) och ingår i Öresundsregionen. Helsingborg ligger vid Öresunds smalaste del där ...

Area: 3 840,98 hektar
Befolkning: 97122, år 2010

Om du vill lära dig mer om Helsingborg utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Helsingborg) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Helsingborg fanns det totalt 4 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Helsingborg rekommenderar vi att du söker på annat håll i Skåne län.