Kakelugn i Gualöv

Kakelugnar i Gualöv, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Gualöv som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Gualöv. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Gualöv rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Gualöv för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Gualöv

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Gualöv syns nedan. Om du bor i Gualöv kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Karlssons Bygg & Skorstens Service
Lertagsv. 10
295 72 GUALÖV

Kostnad och pris på kakelugn i Gualöv

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Gualöv kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Gualöv du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Gualöv

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Gualöv, och du kan läsa mer om platsen Gualöv nedan:

Beskrivning: Gualöv är en tätort i Bromölla kommun och kyrkby i Gualövs socken i Skåne. I Gualöv ligger Gualövs kyrka från 1100-talet. Strax utanför Gualöv finns Pestbacken, en sanddyn som uppstod på 1600-talet sedan man hade avverkat skogen i området, något som i sin tur orsakade problem med sandflykt.

Area: 71,89 hektar
Befolkning: 530, år 2010

Om du vill lära dig mer om Gualöv utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Gualöv) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Gualöv fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Gualöv rekommenderar vi att du söker på annat håll i Skåne län.