Kakelugn i Fjälkinge

Kakelugnar i Fjälkinge, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Fjälkinge som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Fjälkinge. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Fjälkinge rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Fjälkinge för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Fjälkinge

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Fjälkinge syns nedan. Om du bor i Fjälkinge kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Eldabutiken Fjälkinge
Nymöv. 250
290 34 FJÄLKINGE


Mur o. Puts i Kristianstad
Nymöv. 250
290 34 FJÄLKINGE

Kostnad och pris på kakelugn i Fjälkinge

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Fjälkinge kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Fjälkinge du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Fjälkinge

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Fjälkinge, och du kan läsa mer om platsen Fjälkinge nedan:

Beskrivning: Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Area: 134,81 hektar
Befolkning: 1690, år 2010

Om du vill lära dig mer om Fjälkinge utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Fjälkinge) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Fjälkinge fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Fjälkinge rekommenderar vi att du söker på annat håll i Skåne län.