Kakelugn i Billesholm

Kakelugnar i Billesholm, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Billesholm som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Billesholm. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Billesholm rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Billesholm för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Billesholm

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Billesholm syns nedan. Om du bor i Billesholm kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Station Nord
Lokalv. 4
267 72 BILLESHOLM

Kostnad och pris på kakelugn i Billesholm

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Billesholm kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Billesholm du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Billesholm

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Billesholm, och du kan läsa mer om platsen Billesholm nedan:

Beskrivning: Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Area: 290,72 hektar
Befolkning: 2910, år 2010

Om du vill lära dig mer om Billesholm utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Billesholm) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Billesholm fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Billesholm rekommenderar vi att du söker på annat håll i Skåne län.