Kakelugn i Båstad

Kakelugnar i Båstad, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Båstad som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Båstad. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Båstad rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Båstad för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Båstad

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Båstad syns nedan. Om du bor i Båstad kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

KÅ-GE Produkter
Sönnertorpsv. 91
269 94 Båstad


Andreassons Fasad&Bygg AB
Atteköpsv. 112
269 96 Båstad


Thuné, Mikael
Sönnertorpsv. 91
269 94 Båstad

Kostnad och pris på kakelugn i Båstad

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Båstad kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Båstad du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Båstad

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Båstad, och du kan läsa mer om platsen Båstad nedan:

Beskrivning: Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Area: 626,62 hektar
Befolkning: 4961, år 2010

Om du vill lära dig mer om Båstad utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Båstad) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Båstad fanns det totalt 3 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Båstad rekommenderar vi att du söker på annat håll i Skåne län.