Kakelugn i Ängelholm

Kakelugnar i Ängelholm, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Ängelholm som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Ängelholm. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Ängelholm rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Ängelholm för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Ängelholm

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Ängelholm syns nedan. Om du bor i Ängelholm kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Mattiassons Kakelugnsmakeri AB
Spannarpsv. 235
262 95 ÄNGELHOLM


NP Nilsson Trävaru AB
Kristianstadsg. 36
262 71 ÄNGELHOLM

Kostnad och pris på kakelugn i Ängelholm

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Ängelholm kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Ängelholm du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Ängelholm

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Ängelholm, och du kan läsa mer om platsen Ängelholm nedan:

Beskrivning: Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Area: 1 283,34 hektar
Befolkning: 23240, år 2010

Om du vill lära dig mer om Ängelholm utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Ängelholm) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Ängelholm fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Ängelholm rekommenderar vi att du söker på annat håll i Skåne län.