Kakelugn i Åhus

Kakelugnar i Åhus, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Åhus som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Åhus. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Åhus rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Åhus för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Åhus

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Åhus syns nedan. Om du bor i Åhus kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Fastighetsunderhåll & Skorstenar i Skåne AB
Sandvaktareg. 22
296 35 ÅHUS

Kostnad och pris på kakelugn i Åhus

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Åhus kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Åhus du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Åhus

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Åhus, och du kan läsa mer om platsen Åhus nedan:

Beskrivning: Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Area: 963,09 hektar
Befolkning: 9423, år 2010

Om du vill lära dig mer om Åhus utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Åhus) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Åhus fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Åhus rekommenderar vi att du söker på annat håll i Skåne län.