Kakelugn i Norrköping

Kakelugnar i Norrköping, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Norrköping som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Norrköping. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Norrköping rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Norrköping för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Norrköping

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Norrköping syns nedan. Om du bor i Norrköping kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Eldabutiken i Norrköping
Linnég. 28
602 23 Norrköping


SpisCenter i Sverige AB
Järng. 21
602 23 Norrköping

Kostnad och pris på kakelugn i Norrköping

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Norrköping kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Norrköping du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Norrköping

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Norrköping, och du kan läsa mer om platsen Norrköping nedan:

Beskrivning: Norrköping är en tätort i Norrköpings kommun i Östergötland i Sverige, och centralort för kommunen. Norrköping är Sveriges tionde största tätort. Norrköping ligger längst in i Bråviken på bägge sidor om Motala ström som rinner genom staden.

Area: 35,68 km2
Befolkning: 87247, år 2010

Om du vill lära dig mer om Norrköping utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Norrköping) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Norrköping fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Norrköping rekommenderar vi att du söker på annat håll i Östergötland län.