Kakelugn i Motala

Kakelugnar i Motala, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Motala som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Motala. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Motala rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Motala för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Motala

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Motala syns nedan. Om du bor i Motala kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Vadsbo Murningstjänst AB
Kattfoten 5
591 72 Motala


Mur & Puts R Edlund AB
Önav. 5
591 96 Motala

Kostnad och pris på kakelugn i Motala

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Motala kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Motala du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Motala

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Motala, och du kan läsa mer om platsen Motala nedan:

Beskrivning: Motala är en tätort i Östergötland samt centralort i Motala kommun i Östergötlands län. Staden ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad.

Area: 1 928,62 hektar
Befolkning: 29823, år 2010

Om du vill lära dig mer om Motala utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Motala) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Motala fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Motala rekommenderar vi att du söker på annat håll i Östergötland län.