Kakelugn i Mjölby

Kakelugnar i Mjölby, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Mjölby som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Mjölby. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Mjölby rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Mjölby för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Mjölby

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Mjölby syns nedan. Om du bor i Mjölby kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Eldabutiken - Spisbutiken i Mjölby AB
Finnstug. 4
595 51 Mjölby


Bossespisdoktorn Lyckhemsboden
Vammelby Lyckhem
595 94 MJÖLBY

Kostnad och pris på kakelugn i Mjölby

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Mjölby kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Mjölby du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Mjölby

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Mjölby, och du kan läsa mer om platsen Mjölby nedan:

Beskrivning: Mjölby är en tätort i Östergötland samt centralort i Mjölby kommun, Östergötlands län. Bland Mjölbys största arbetsgivare idag återfinns företaget Toyota Material Handling (tidigare BT Group), som på orten tillverkar olika typer av eldrivna truckar, samt Väderstad AB, beläget i Väderstad snart utanför Mjölby, som tillverkar lantbruksmaskiner.

Area: 845,49 hektar
Befolkning: 12245, år 2010

Om du vill lära dig mer om Mjölby utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Mjölby) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Mjölby fanns det totalt 2 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Mjölby rekommenderar vi att du söker på annat håll i Östergötland län.