Kakelugn i Linköping

Kakelugnar i Linköping, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Linköping som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Linköping. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Linköping rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Linköping för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Linköping

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Linköping syns nedan. Om du bor i Linköping kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Eldkällan Kakelugnar & Kaminer AB
Krokg. 10
587 31 LINKÖPING


Didriksons Brasvärme
Florag. 4
582 73 Linköping


Brasvärmeinteriör AB
Molijns v. 6
589 41 Linköping


Braskaminer Spisbutiken Värmekällan
Skeda loge Skedagårdens Ladugård
585 97 LINKÖPING


Puts- och Fasadteknik i Linköping AB
Ottarg. 10
582 78 LINKÖPING

Kostnad och pris på kakelugn i Linköping

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Linköping kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Linköping du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Linköping

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Linköping, och du kan läsa mer om platsen Linköping nedan:

Beskrivning: Linköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Linköpings kommun, residensstad i Östergötlands län och stiftsstad för Linköpings stift, belägen på Östgötaslätten, strax söder om Stångåns utlopp i Roxen mitt i landskapet och länet. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet grundat 1975.

Area: 42,16 km2
Befolkning: 104232, år 2010

Om du vill lära dig mer om Linköping utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Linköping) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Linköping fanns det totalt 5 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Linköping rekommenderar vi att du söker på annat håll i Östergötland län.