Kakelugn i Örebro

Kakelugnar i Örebro, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Örebro som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 4 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Örebro. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Örebro rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Örebro för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Örebro

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Örebro syns nedan. Om du bor i Örebro kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Hjälmarbergets Spiscenter AB
Kåviv. 5
703 75 ÖREBRO


Eldabutiken i Örebro
Adolfsbergsv. 4
702 27 ÖREBRO


Skorstenslagarn i Örebro AB
Stämpelg. 52
703 78 örebro


Svenska Kulturfastigheter, AB
Salamandervägen 32
702 36 ÖREBRO

Kostnad och pris på kakelugn i Örebro

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Örebro kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Örebro du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Örebro

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Örebro, och du kan läsa mer om platsen Örebro nedan:

Beskrivning: Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Area: 42,96 km²
Befolkning: 107038, år 2010

Om du vill lära dig mer om Örebro utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Örebro) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Örebro fanns det totalt 4 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Örebro rekommenderar vi att du söker på annat håll i Örebro län.