Kakelugn i Rosvik

Kakelugnar i Rosvik, här är några av de mest erfarna och pålitliga entreprenörerna i Rosvik som kan hjälpa dig att köpa, måla och installera en kakelugn i din fastighet, med eller utan glaslucka. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugnar i Rosvik. För att få det bästa erbjudandet och de bästa villkoren vid köp av en kakelugn i Rosvik rekommenderar vi att du kontaktar många kakelugnsföretag i Rosvik för att få offerter för köp och installation av kakelugnen.

Köpa kakelugn i Rosvik

Vår lista över företag som tillhandahåller och installerar kakelugnar i Rosvik syns nedan. Om du bor i Rosvik kan du kontakta en eller flera av dessa handlare för att få hjälp med kakelugnar.

Lundqvist Murning & Kakel
Rosåv. 63
945 34 ROSVIK

Kostnad och pris på kakelugn i Rosvik

Kostnaden för att köpa en kakelugn och installera den i Rosvik kan variera avsevärt beroende på vilken typ av kakelugn du väljer och vilket företag du anlitar. Även om kakelugnar är vackra och ger stora estetiska kvaliteter bör du se till att få offerter på den kakelugn i Rosvik du föredrar och jämföra företag när du väl har bestämt dig för en.

Kakelugnsinformation och fakta om Rosvik

Vi har hittat minst ett företag som på något sätt sysslar med kakelugnar i Rosvik, och du kan läsa mer om platsen Rosvik nedan:

Beskrivning: Rosvik är en tätort i Piteå kommun i Norrbottens län. Rosvik ligger där Rosån mynnar ut i Bottenviken mellan Luleå och Piteå. Här finns Rosviks Kyrka, OKQ8 bensinmack, Konsum livsmedelsbutik, Bibliotek, Ishall, Café och Restaurang. Det finns ca 60 verksamma företag i Rosvik.

Area: 192,84 hektar
Befolkning: 1735, år 2010

Om du vill lära dig mer om Rosvik utanför de ämnen som rör kaminer, klicka här (Rosvik) för ytterligare information.

Om du behöver hjälp med kakelugnar i Rosvik fanns det totalt 1 olika företag som du kan kontakta. Om du inte kan hitta ett lämpligt företag för att installera eller köpa kakelugnar i Rosvik rekommenderar vi att du söker på annat håll i Norrbotten län.